Karta över Holmön

Nu finns en gratis detaljerad karta över Holmön av den typ som används vid orientering. Kartan består av fyra nedladdningsbara pdf-filer Läs mer.

Potatisfestival

Den 17 september är det äntligen dags att ta upp den potatis som Jordbruksgruppen på Holmön odlat på lägdan Fåfängan, söder om bykärnan. Detta ska firas med en Potatisfestival på Kafé Panget, med start 14.00.  Läs mer

Lunch på Prästgården efter gudstjänsten på söndag

Efter gudstjänsten serveras lunch på Prästgården. Anmälan till maria.hahn.nilsson@svenskakyrkan.se, tel 090-712517 eller på lista vid Holmöns Lanthandel.Pris vuxna 90 kr, barn 4-12 40 kr och barn 0-3 gratis.Meny: Inkokt lax med örtagårdssås, potatis och primörer. Vit chokladkladdkaka med hallon och kaffe/te.

Svampexcursion på lördag

Samling kl. 10.00 vid Båtmuseet. Därefter går vi eller cyklar till valfritt område i grupper (cykel kan hyras på museet). Det är trevligt om vi kan mixa Holmöboende och medlemmar i Björksoppen. Återsamling kl. 14.00 på Holmögården där vi examinerar svamparna och Hembygdsföreningen bjuder på fika. Ett samarrangemang med föreningen ”Björksoppen”.

Ändrad turlista

På Trafikverkets webplats och i den tryckta turlistan står att sommar turlistan upphör på måndag den 28 augusti. Det är fel den upphörde idag och denna vecka gäller vinterturlistan. Det innebär att morgonfärjorna från avgår 8 och 9 och det finns inga 11.10, 12.10 färjor fr o m i morgon.

Nya öppettider

Kafé Panget har nya öppettider Läs mer

Påminner om …

… SeaJazz till helgen. Läs mer

Inställd spelning

Spelningen på Kafé Panget kl 14 idag är inställd p g a sjukdom.

Joik på Kafé Panget

På lördag kl 14 kommer Pávva Pittja och framför akustisk joik. Läs mer