Holmöloppet

Ny löptävling på Holmön den 15 juli. Löp och upplev naturskön skärgårdsmiljö i detta terränglopp. Läs mer

Kafé Panget upphör

Kafé Panget upphör i nuvarande form och kommer inte att öppna igen till sommaren.

Sparktävling på tisdag.

Tisdag i sportlovsveckan (v 10) är det traditionsenligt Holmöns sparktävling. Samling vid Prästgården. Start kl 13.00. Anmälan senast 4 mars på affären eller via Holmöns Bra-att-ha-grupp på FB. Ange antal barn som vill vara med i anmälan.

Karta över Holmön

Nu finns en gratis detaljerad karta över Holmön av den typ som används vid orientering. Kartan består av fyra nedladdningsbara pdf-filer Läs mer.

Potatisfestival

Den 17 september är det äntligen dags att ta upp den potatis som Jordbruksgruppen på Holmön odlat på lägdan Fåfängan, söder om bykärnan. Detta ska firas med en Potatisfestival på Kafé Panget, med start 14.00.  Läs mer

Lunch på Prästgården efter gudstjänsten på söndag

Efter gudstjänsten serveras lunch på Prästgården. Anmälan till maria.hahn.nilsson@svenskakyrkan.se, tel 090-712517 eller på lista vid Holmöns Lanthandel.Pris vuxna 90 kr, barn 4-12 40 kr och barn 0-3 gratis.Meny: Inkokt lax med örtagårdssås, potatis och primörer. Vit chokladkladdkaka med hallon och kaffe/te.

Svampexcursion på lördag

Samling kl. 10.00 vid Båtmuseet. Därefter går vi eller cyklar till valfritt område i grupper (cykel kan hyras på museet). Det är trevligt om vi kan mixa Holmöboende och medlemmar i Björksoppen. Återsamling kl. 14.00 på Holmögården där vi examinerar svamparna och Hembygdsföreningen bjuder på fika. Ett samarrangemang med föreningen ”Björksoppen”.