Hitta till holmön

Alla dagar, året om, tar du dig till Holmön. På sommaren trafikeras traden Norrfjärden  – Byviken av Färjerederiets färja Capella. Hon avgår 5 gånger dagligen. 

Om vinterisen blir för tjock tas svävaren Vintergatan i tjänst, allt för att du skall kunna ta dig ut till oss på Holmön under alla årets dagar. Och det bästa av allt – färjan är gratis!

Det blir ofta kö till färjan sommartid. Det kan vara bättre att ta en tidigare tur då det ofta är minddre kö. Tänk också på att vara ute i god tid. Ta gärna något att äta och dricka så blir köandet inte så tråkigt.

Om parkeringen är full, tänk på att parkera så att du inte hindrar trafiken.

Hitta till holmön

Alla dagar, året om, tar du dig till Holmön. På sommaren trafikeras traden Norrfjärden  – Byviken av Färjerederiets färja Capella. Hon avgår 5 gånger dagligen. Om vinterisen blir för tjock tas svävaren Vintergatan i tjänst, allt för att du skall kunna ta dig ut till oss på Holmön under alla årets dagar. Och det bästa av allt – färjan är gratis!

 
Bada på holmön

Från Umeå kör du längs med E:4an norrut. Vid Sävar svänger du av och följer skyltningen mot Norrfjärden/Passbåt Holmön. Restiden från Umeå är 30-40 minuter med bil. Sträckan trafikeras även av busslinje 118/171. Från Norrfjärden tar holmöfärjan Capella dig vidare ut till Holmön. Färjan är gratis och restiden är 40 minuter.