Holmöns
Lanthandel

Holmöns Lanthandel ligger i Byviken, ett stenkast från färjeläget. Lanthandeln är navet på Holmön. Förutom att vara en välsorterad dagligvarubutik fungerar butiken bland annat som Apotek, Bibliotek, ombud för Systembolaget och Post. Det finns även en liten kaféhörna med servering av fikabröd. Du kan även köpa frysta maträtter och få värmd i mickro.

I sin nuvarande form har Holmöns Lanthandel drivits sedan 2004. En ekonomisk förening bestående av fast- och fritidsboende på Holmön tog då över butiken. Medlemmarna hjälper till med ideellt arbete i affären, vilket möjliggör att butiken kan fortsätta finnas och vara öppen varje dag året om.

Telefon 090-55170

 

Holmöns
Lanthandel

Holmöns Lanthandel ligger i Byviken, ett stenkast från färjeläget. Lanthandeln är navet på Holmön, och förutom att vara en välsorterad dagligvarubutik fungerar butiken som bensinmack, ombud för Apoteket, Biblioteket Systembolaget och Posten. Det finns även en liten kaféhörna med servering av varmkorv och fikabröd.

I sin nuvarande form av Holmöns Lanthandel drivits sedan 2004, då en ekonomisk förening bestående av fast- och fritidsboende på Holmön tog över butiken. Medlemmarna hjälper till med ideellt arbete i affären, vilket möjliggör att butiken kan fortsätta finnas och vara öppen varje dag året om.

Telefon 090-55170

E-mail: lanthandeln@holmon.com